/1WIT.pngAlex Wesselink

Werk

Workshop striptekenen
 
Alex heeft tientallen jaren ervaring in het geven van workshops en cursussen in tekenen en schilderen en dan met name in het striptekenen. Meestal worden die georganiseerd door scholen of bibliotheken maar ook bedrijven en particulieren huren hem in voor een workshop aan huis.
 
De lessen kunnen, indien gewenst op maat gemaakt en aangepast worden aan bijvoorbeeld een specifiek thema. Een workshop striptekenen is voor iedereen, jong of oud geschikt en vooral leuk.
 
Alex heeft zich in 1994/1995 gespecialiseerd middels een educatieve opleiding die hij heeft gevolgd bij het LOKV (tegenwoordig LKCA) waarbij hij workshops en cursussen striptekenen heeft ontwikkeld voor elke denkbare doelgroep. Op scholen, in bibliotheken, jeugdcentra en andere geschikte locaties in heel Nederland heeft hij inmiddels vele workshops gegeven.
/workshop-striptekenen.jpg
 
 
Neem voor meer informatie over een cursus of workshop striptekenen contact met Alex op.
/peperbus-Fret.jpg
 
/afzetters-kleur-starwars.jpg
 
/afzetters.Peter-R_.jpg
 
Meer
 
Alex tekent, schildert en ontwerpt al dan niet ook in opdracht voor en over zeer diverse onderwerpen in evenzoveel diverse, toepasselijke stijlen, dat gaat van verf tot 3D en van karikaturen tot animaties.
 
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u het beste contact opnemen.
 
/truckers-hoogtevrees.jpg
 
Strips en cartoons in opdracht
 
Alex Wesselink heeft zich onder meer gespecialiseerd in het tekenen van strips en cartoons die kunnen dienen als communicatiemiddel tussen bijvoorbeeld een bedrijf en haar klanten/werknemers.
 
Overheidsinstellingen die een moeilijk onderwerp (al dan niet met humor) wat duidelijker of meer bespreekbaar proberen te maken weten Alex ook te vinden. Om een strip of cartoon uit te laten voeren moet er voorafgaand natuurlijk goed overleg over inhoud en uitvoering zijn, er is veel mogelijk.
 
Neem voor meer informatie contact op.
 
/De-Fret-1-cover.jpg
 
/Wessel-Wachter.jpg
/cartoon-functioneel.jpg
  
/cartoon-kantoortuin.jpg

 
/MTA-vrouw.png
/prof-3D-animatie.jpg
/traction-sf-flying-car.jpg
 
/viool_3D.jpg
/inkt-papier.jpg
/tractor-3D.jpg
  
/sf-truck.jpg
/koeiekoppen-schertsen.jpg
/aapjes.jpg
 
/das.jpg

 Home  -  Werk  -  Workshops  -  Contact  -  CV
© Alex Wesselink, 2024 - Strips - Illustaties - Workshops - Login
Kvk nr. 34370098   btw-id NL001387256B27       
  /1WIT.png Follow us on Facebook